Broccoli si miez de lapte

de Panacris in Mancaruri de legume, 24 Sep 2012 | 3681 vizualizari

 

Aperitiv, pranz sau cina! Sanatos si satios!;)

 

INGREDIENTE

  • brocoli 1 buchet,
  • zeama de lamaie 50 ml,
  • oua 3 bucati,
  • miez de lapte cu sare 2 cutii,
  • iaurt grecesc 250 ml.,
  • sare iodata,
  • cascaval afumat Delaco 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si miez de lapte:

Broccoli se curata de frunze, se rupe in buchetele mici si se trece rapid sub un jet de apa rece. Intre timp se pune la fiert apa,( cca. 3 l), cu zeama de lamaie si putina sare, iar cand clocoteste se pun buchetelele de broccoli, ptr cca. 10 minute sa fiarba, apoi se scot in apa foarte rece sau cu gheata.

Intr-un vas termorezistent se aseaza buchetelele de brocoli, peste care se rastoarna, ouala batute energic cu iaurtul grecesc, cascavalul ras si se da la cuptorul preincins, cca. 20 de minute la foc mediu, neacoperit.

Se serveste fierbinte, ca atare, sau cu adaos de smantana, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete in straturi